Mapa del Món

lunes, 15 de julio de 2013

Ràpid retorn per Nicaragua - Rápido regreso por Nicaragua

30 – 06 – 2013

Els dos primers dies a Nicaragua els passo visitant de nou a la família de l’Enedina a Rivas. Un dels dies la  vaig acompanyar a treballar a Managua (la capital). Realment va ser un no parar amunt i avall per tota la ciutat per fer encàrrecs per la ferreteria. Tot i això va ser interessant veure com funcionava tot i conèixer una altre ciutat caòtica de llatinoamerica.
De Rivas vaig marxar cap a León a casa del Martí. 
Allà vaig passar dos dies. La veritat és que en aquesta casa els dies són una bogeria i tot i intentar estar apartat cada dia veia alguna cosa que em sorprenia més...
A la última nit va arribar la Inés, una de les noies franceses que vaig conèixer a Costa Rica i havia decidit venir a conèixer El Salvador la setmana abans  que comencés el voluntariat. La veritat és que és una noia molt agradable i d’un caràcter similar al meu, així que l’alegria, felicitat i bon humor en tot moment!
El tercer dia, pel matí vam marxar de León fins la frontera amb Hondures i allà, una parella ens va portar fins la de El Salvador!
 
(traducción google) 30 - 06-2013

Los dos primeros días en Nicaragua les paso visitando de nuevo a la familia del Enedina en Rivas. Uno de los días la acompañé a trabajar en Managua (la capital). Realmente fue un no parar arriba y abajo por toda la ciudad para hacer encargos para la ferretería. Sin embargo fue interesante ver cómo funcionaba todo y conocer otra ciudad caótica de latinoamerica.
De Rivas marché hacia León en casa de Martín.
Allí pasé dos días. La verdad es que en esta casa los días son una locura y todo e intentar estar apartado cada día veía algo que me sorprendía más ...
En la última noche llegó Inés, una de las chicas francesas que conocí en Costa Rica y había decidido venir a conocer El Salvador la semana antes de que comenzara el voluntariado. La verdad es que es una chica muy agradable y de un carácter similar al mío, así que la alegría, felicidad y buen humor en todo momento!
El tercer día, por la mañana nos fuimos de León hasta la frontera con Honduras y allí, una pareja nos llevó hasta la de El Salvador!

No hay comentarios:

Publicar un comentario