Mapa del Món

lunes, 25 de febrero de 2013

Presentació! Presentación!

El Setembre del 2011, després de recórrer amb un grups d’amics la ruta del transmongolià decideixo agafar un any sabàtic i anar cap a Sudamèrica. Un cop allà començo a viatjar, veure llocs increïbles, conèixer gent al·lucinant, i viure situacions i aventures que podrien formar guions de pel·lícules o llibres.
Durant 9 mesos vaig estar recorrent Chile, Argentina, Uruguay, Bolívia, Perú, Ecuador, Colombia i Venezuela. A cada lloc vaig intentar ser un més de la societat on em trobava, encara que fos per poc temps. Al fet de viatjar mitjançant Couchsurfing i que la gent sudamericana sempre està disposada a ajudar-te i acceptar-te com un més va facilitar les coses. Això em va permetre conèixer, aprendre i compartir més a cada lloc per on passava.
Després dels 9 mesos vaig marxar cap a l’Africa negra, a Uganda, on dues amigues estaven fent un projecte amb ximpanzés. Allà, sempre amb gent local, vam recórrer el país de munt avall  veient la flora i la fauna increïbles d’aquest país.
Un mes més tard va tocar recórrer part de la costa Catalana i els pirineus andorrans. I tot seguit a respirar aire fresc per Irlanda.
Veient que les ganes d’aventura no havien acabat, veient que a Barcelona la situació laboral no era la que esperava i que m’havia adonat de la importància de millorar l’anglès, agafo de nou la motxilla (aquest cop amb la meva amiga Noe) i ens plantem a Oxford (Anglaterra) en busca de treball.
Ara han passat 5 mesos i l’etapa d’Anglaterra s’està acabant. Durant tot aquest temps he anat explicant les meves historietes i aventures i tothom que les escolta queda bocabadat i em diuen que les hauria d’escriure per no oblidar-les. Aquest és el motiu d’aquest blog... m’he adonat que començo a oblidar alguna de les anècdotes més divertides... així que he decidit escriu-les aquí, explicar les aventures que encara puc recordar del meu últim any i mig i anar-lo actualitzant els pròxims 5 mesos perquè això no ha acabat!!!! Ara toquen 5 mesos per centreamèrica abans de concloure el meu GRAN viatge pel món!   

(Traducción google :) El Septiembre de 2011, después de recorrer con un grupo de amigos la ruta del Transmongoliano decido coger un año sabático e ir hacia Sudamérica. Una vez allí empiezo a viajar, ver lugares increíbles, conocer gente alucinante, y vivir situaciones y aventuras que podrían formar guiones de películas o libros.
Durante 9 meses estuve recorriendo Chile, Argentina, Uruguay, Bolivia, Perú, Ecuador, Colombia y Venezuela. En cada lugar intenté ser uno más de la sociedad donde me encontraba, aunque fuera por poco tiempo. Al hecho de viajar a través de Couchsurfing y que la gente sudamericana siempre está dispuesta a ayudarte y aceptarte como uno más facilitó las cosas. Esto me permitió conocer, aprender y compartir más en cada lugar por donde pasaba.
Después de los 9 meses me fui hacia el Africa negra, en Uganda, donde dos amigas estaban haciendo un proyecto con chimpancés. Allí, siempre con gente local, recorrimos el país de montón abajo viendo la flora y la fauna increíbles de este país.
Un mes más tarde tocó recorrer parte de la costa Catalana y los pirineos andorranos. Y acto seguido a respirar aire fresco por Irlanda.
Viendo que las ganas de aventura no habían acabado, viendo que en Barcelona la situación laboral no era la que esperaba y que me había dado cuenta de la importancia de mejorar el inglés, cojo de nuevo la mochila (esta vez con mi amiga Noe) y nos plantamos en Oxford (Inglaterra) en busca de trabajo.
Ahora han pasado 5 meses y la etapa de Inglaterra está acabando. Durante todo este tiempo he ido explicando mis historietas y aventuras y todo el mundo que las escucha queda boquiabierto y me dicen que las tendría que escribir para no olvidarlas. Este es el motivo de este blog ... me he dado cuenta de que empiezo a olvidar alguna de las anécdotas más divertidas ... así que he decidido escribirlas aqui, explicar las aventuras que aún puedo recordar de mi último año y medio y irlo actualizando los próximos 5 meses porqué esto no ha terminado! Ahora toca 5 meses por centroamérica antes de concluir mi GRAN viaje por el mundo!

No hay comentarios:

Publicar un comentario